Ek Tha Raja Ek Thi Rani (240. ep.) 23.6.2016.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (240. ep.) 23.6.2016. – Bindu zeli da spreci da Rani peva!

By  | 

2

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (240. ep.) 23.6.2016. – Bindu zeli da spreci da Rani peva!
Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

Rani vezba tradicionalnu pesmu. Jeewan je tu zaustavi, govori Gayatri da je u pitanju takmicenje u kome i publika daje znakove. On imenuje nekoliko stavki kojih Gayatri nije do sada bila svesna. On zahteva od nje da posalje svoje muzicare sa sela daleko. Rani se okrene da krene, ali je on zaustavi. Ona trazi od njega da se ne mesa u njen izbor, cak ni tokom proba. Jeewan se konacno slozi. Rajini prijatelji primete Jeewan-a kako napusta halu, dodju da obaveste Raju u kaficu. Njegovi prijatelji pitaju, sta ako je Rani ista devojka koju je cuo kako peva poslednje veceri. Raja to naziva nemogucim, on je mogao vizualizovati dubinu njenih ociju, a glas ga je privukao. Meenu pita Rani da otpeva neku pesmu, Raja ovo cuje i pita ih da li su oni bili uplaseni od te devojke. Rani pita za vodu, nema vise u flasi, pa Rani krene da donese vodu. Ona krene pravo na Raju, voda se poliva preko njegove kosulje. On izaziva Rani za takmicenje. Oni se pokrenu dalje. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site