Ek Tha Raja Ek Thi Rani (241. ep.) 24.6.2016.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (241. ep.) 24.6.2016. – Rani pobeđuje na takmičenju, saznaje ko je Raja!

By  | 

1

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (241. ep.) 24.6.2016. – Rani pobeđuje na takmičenju, saznaje ko je Raja!
Prevod: Sinderella. Hvala! 🙂

Raja i Bindu nastupaju na takmičenju talenata. Kaal se nalazi tamo kao glavni gost. Svi tapšu takmičarima na sceni. Bindu gleda kako radnik kome je platila deli ‘prasad’, Raja dolazi da se raspita šta se tu dešava. Prijatelj pljune dok ga Bindu štipa. Raja gleda kako radnik daje ‘prasad’ Rani, pa dotrči do nje i baci joj ga iz ruku. Rani ga pita zašto je to uradio, ali on ode bez odgovora. Bindu ne može da veruje. Gayatri je pozvana da dođe na scenu, ona (Rani/Gayatri) se zagrli sa Meenu, a potom ode. Bindu upita Raju zašto je to uradio (zašto je sprečio Rani da pojede ‘prasad’). Raja odgovora da je on Rajput (princ), ne može pobediti varajući. Bindu strahuje da li će pobediti, dok je Raja odlučan da se to ne može desiti (ne mogu izgubiti), jedna obična devojka ne može pobediti Rajveera. Bindu je uznemirena jer ona (Rani) nije obična devojka.
Rani dolazi na scenu. Zamenik direktora informiše Kaala da ima poziv i Kaal napusti salu. Jeewan pokazuje znak odobravanja Gayatri. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site