Raja saznaje da je Gayatri u stvari Rani,zagrli je!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (242. ep.) 27.06.2016. – Raja saznaje da je Gayatri u stvari Rani,zagrli je!

By  | 

page

Raja saznaje da je Gayatri u stvari Rani,zagrli je!
Rani istrči napolje,Raja svira svoj muzički instrument. Rani ga oslovi sa ‘Raja’ i zamišlja da je diječak Raja doziva. Djevojčica Rani dotrči da ga zagrli,on je pita gdje je bila svo vrijeme,mnogo mu je nedostajala. Rani mu kaže da ni ona njega nije zaboravila ni na trenutak. Njeno zamišljanje završi. Ona oslovi Raju ponovo,Raja se okrene,izađe iz auta jer Rani trči ka njemu. Osorno kaže da je potrajalo,ali ipak ga je prepoznala. Ona je ista djevojka koju je tražio svo vrijeme,aplaudira njenoj igri koju je odigrala. Ona se sakrije od njega, tako da je on potcijeni i ona uništi njegovo poštovanje pred publikom. Pred njim je pjevala lažnim glasom,do zadnjeg trenutka ona vježba nacionalnu pjesmu. Gleda u pak u njenoj ruci i kaže da iza njenog nevinog izraza lica je jedni pohlepno. Pribije je uz auto,veli da je smatrao djevojkom koja mnogo sanja. Ali ona samo mari za novac,baci novac na njeno lice vičući da čak i ovaj novac zna kome mora ići. Upozori je da je priča tek počela,od sada će on samo živjeti da je pobjedi. Vikne da niti će on zaboraviti ovo danas niti će njoj to dozvoliti. Gurne je na pod i ode u svom autu. Rani ga zaustavlja,a onda sjedne uplakana na pod.
Noću,Raja dolazi u palatu. Kaal otvara bocu pića i napuni Raji. Podsjeti Raju na priču,u kojoj lovac dođe da ulovi lava,ali nađe magarca. Raja kaže da kada god on izgubi,Kaalovi snovi su takođe pobjeđeni. Kaal ga upita da li mu se svidio ovaj poraz,ovaj potvrdi. Kaal baci njegov tofej i kaže da Raja i dalje ne može lagati. Saopšti mu da je izgubio od djevojke sa kojom je lutao po palati u djetinjstvu. Kaže da je Gayatri ista ona djevojka zbog koje je morao napustiti palatu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  14 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site