Raja saznaje da je Gayatri u stvari Rani,zagrli je!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (242. ep.) 27.06.2016. – Raja saznaje da je Gayatri u stvari Rani,zagrli je!

By  | 

capture-20160627-200354

Jeewan i Bindu su takođe šokirani čuvši ovo,Raja je takođe iznenađen. Kaal pita da li da je zove njegovom prijateljicom ili neprijateljem. Raja se prisjeća vremena sa Rani.
Ovamo,Rani vadi sat koji joj je Raja poklonio i plače držeći ga.
Raja je na svojoj stolici za ljuljanje i razmišlja o Kaalovim riječima. Otvara fioku da vidi da li je maska i dalje tu. Prisjeti se Raninog ćutanja kada je zahtjevao od nje da kaže da on nije udario Jeewana. Čvrsto stisne čašu,prisjeti se svojih loših vremena,kako je Bari Rani Maa smatrala Rani odgovornom za to sve. Slomi čašu i vikne Ranino ime. Ruka mu je povrijeđena.
Sledećeg jutra,Rani zove Hemu da je informiše o novcu za Raj Matin test. Jeewan stoji iza nje,uhvati je za ruku i zagrli. Rani se odmakne i grdi ga. Jeewan se predstavi,Rani se prisjeti kako ga je zvala ‘Bhukkar (neko ko je pohlepan za hranom)’. Jeewan krene da je zagrli ponovo,Rani ga spriječi. On veli da je on njen prijatelj iz djetinjstva,Rani ga podsjeti da je odrastao. On je ispravi ,oslovljavaju ga sa ‘Jeeves’,samo tako voli da ga zovu. Rani se okrene da ode,Jeewan misli kako mora da drži Rani u svom timu da bi pobjedio Raju. Krene za njom. Govori joj da bi ona možda željela opet biti prijatelj sa Rajom smatrajući da je isti kao u djetinjstvu. Ali kao prijatelj,on joj predlaže da ne bude prijatelj sa Rajom. Ljudi se mijenjaju sa vremenom,Raja više nije onaj nevini Raja Baja iz njenog djetinjstva,on je sad Rajveer. Rani veli da je možda u pravu,ali ona dobro zna ko je vrijedan njenog prijateljstva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  14 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site