Raja saznaje da je Gayatri u stvari Rani,zagrli je!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (242. ep.) 27.06.2016. – Raja saznaje da je Gayatri u stvari Rani,zagrli je!

By  | 

page 3

Raja dolazi i odvuče je sa sobom u auto i vozi. Rani ga pita gdje je vodi. Zaustavi ga jer vozi u središte šume. On siđe da dođe do Ranine strane i zuri u nju. Rani se uplaši ,siđe da pobjegne. Raja je prati,zaustavi se. Počinje kiša padati,Rani gleda Raju koji dolazi da se suoči sa njom. No,Raja je iznenada zagrli prisjećajući se kako ga je ona grlila u djetinjstvu. Upita je gdje je otišla,kome treba toliko vremena da se vrati. Rani je dirnuta i gleda dole da izbjegne njegov pogled. On joj podigne glavu,zatim klekne držeći je za ruku. Kaže da je ona samo njegova. Njihovi trenuci iz djetinjstva im prolaze pred očima. Rani dodirne njegovo lice da obriše njegove suze,pokazujući sat koji nosi. A onda se prisjeti Rajinih riječi kako je mrzi,udalji se.
Najava: Bindu uvrijedi Rani izjavljujući da je bila služavka u njihovoj palati. Rani se okrene da ode uplakana,Raja je uhvati za ruku i uvede unutra. Upozori Bindu da on može uraditi sve za Rani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  14 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site