Raja spriječi Raj Matu da izvši samoubistvo!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (244. ep.) 29.06.2016. – Raj Mata je mentalno oboljela,Raja je spriječi da izvrši samoubistvo!

By  | 

page

Raja spriječi Raj Matu da izvši samoubistvo!
Rani govori Raji da ako sada postane prijatelj sa njim,svi će je zvati zlobnom. Raja se žali,da li mari za ljude,a ne za njih dvoje. Rani kaže da je ona Gayatri Singh,njihovo prijateljstvo je uspomena. Raja povuče njenu ruku i pita je zašto onda nosi njegov sat. Vrijeme mora proći,ali je zaglavljeno na njenom ručnom zglobu. Rani mu vrati sat govoreći da postoji ogromna distanca među njima,niko od njih je ne može preći.
Meenu savjetuje Rani da da Gospodinu šansu,od kada je saznao za nju,luta oko nje. Rani pita šta je bilo prije toga. Njen ‘Raja Baja’ nije bio poput Rajveera,bio je drugačiji. Poštovao je kada je bila služavka. Meenu ističe da se izvinio. Rani veli da mora da mu je dosta ovog šoa do sada. Čuje kako je Raja doziva spolja. Ode do prozora i ugleda Raju kako stoji na kiši držeći tablu na kojoj piše ‘Izvini’. Izjavi da čeka na njen oproštaj. Ona ode od prozora. Raja ostane vani na kiši,sjedi na klupi.
Rani sjedi sa svojim dnevnikom i piše kako je sve ove godine provela razmišljajući kako će se boriti sa njim i zadirkivati ga. Ova razlika u klasama je oduzela njihovo prijateljstvo,kao i pravo na raspravljanje. Jaka oluja je napolju,ode ka prozoru zabrinuta. Raja ustane sa svojom tablom. Rani zatvori prozor. On se smije i nastavi čekati tu. Rani plače u sobi. Neko pokuca na vrata,Meenu spava. Rani otvori i šokirana je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site