ETRETR - Veliki gubici iz djetinjstva...

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (245. ep.) 30.06.2016. – “Veliki gubici iz djetinjstva…”

By  | 

capture-20160630-215917

ETRETR – Veliki gubici iz djetinjstva…
Raj Mata poljubi Raju u čelo. Srećna je što je njen Raja sa njom,nikada to ponovo neće uraditi. Raja je povede i pomogne joj da legne na krevet. Rani ode iz sobe,ali Raj Mata uhvati Rajina ruku. Pita ga šta mu je još Rana ji rekao. Raja izmišlja kako mu je Rana ji rekao kako je ona tvrdoglava i kako ne brine o sebi,mora da pojede to voće inače će se Rana ji naljutiti. Sjedne kraj nje i nahrani je voćem. Rani gleda ovo izvana,doktor joj se pridruži i prokomentariše da stranac radi ono što svi oni nisu mogli. Rani veli da on nije stranac,on je njen prijatelj iz djetinjstva. Doktor je nazove srećnom ,mora se brinuti o njemu (Rani o Raji). Rani uplakano,ali srećno potvrdi. Noću,Rani hrani Hemu dok gleda kako Raja hrani Raj Matu svojim rukama. Zaspe na klupi,dok Raja zaspne vani na klupi. Sledećeg jutra,Rani se budi ,shvata da je pokrivena jorganom. Vidi da je Raja zauzet. Dođe do recepcije i pita ga šta on radi tu. Raja joj zabrani da tu pravi dramu. Rani kaže da će biti drama kada on svima kaže kako joj je pomogao. On je odvuče u sobu. Priznaje da je loša osoba,ali ona je razlog.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site