Raja odustaje od ubjeđivanja Rani!!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (246. ep.) 01.07.2016. – Raja odustaje od ubjeđivanja Rani da budu ponovo prijatelji ?!

By  | 

page

Raja odustaje od ubjeđivanja Rani!!
Raja upozori Rani da ne ide nikuda dok mu se ona ne izvini. Čuju kako Hema doziva Rani,Raj Mata plače na podu jer su njen sin i Ranin ‘Baba (otac,misli na Cheetaha)’ ubijeni. Oni su ubili svakoga,onesvijesti se. Raja je pažljivo smesti na krevet. Rani sjedne kraj nje,poljubi je u čelo. Raja ode iz sobe,Rani ode za njim. Raja je zaustavi u hodniku,kaže da nije znao za njenog ‘Babu’. Rani pita šta je on mislio,da će on otići ostavivši majku. Raja se izvini. Rani veli da su prošle godine od ‘Babine’ smrti,život je naučio da živi sama,niti je trebala podršku niti je sada treba. Raja je približi sebi i govori da će njihovo djetinjstvo uvijek biti povezani,ona ne može promijeniti činjenicu da je on njen ‘Raja Baja’. Upita je da li je prijateljstvo koje je trajalo godina veće od nesporazuma od jednog dana. Suza klizne niz Ranino lice. Raja uhvati njenu ruku i obeća da je neće pustiti nigdje,moraće da se navikne da ga podnosi. Nije vidio hrabriju djevojku od nje,možda ne podršku,ali i hrabri trebaju prijatelja. Neće je pustiti niti njenu ruku,nikada,čak iako ona bude insistirala. Pogledaju se,nakon čega ga Rani zagrli. Flešbekovi djetinjstva im prolaze pred očima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site