Raja odustaje od ubjeđivanja Rani!!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (246. ep.) 01.07.2016. – Raja odustaje od ubjeđivanja Rani da budu ponovo prijatelji ?!

By  | 

page 3

Rani i Raja zagrle Raj Matu,Raja drži njenu ruku iza Raj Mate,dok ona pokušava izvući. Raj Mata blagoslovi Rani i pozdravi se sa Rajom. Raja obeća da će se vratiti uskoro da je vidi. Veče je kada Raja stigne na koledž. Rani je zaspala. On skloni pramen kose sa njenog lica. Ona se odjednom probudi i siđe iz auta. On ode da uzme torbe,Rani veli da može sama da se brine za svoje stvari. Raja je nazova ‘Chipkali (u prevodu gušter,valjda) ‘ kao u djetinjstvu,ona mu zabranjuje da je zove tako. On je pita treba li je zvati ‘Anarkali (Anarkali je legendarna robinja. Opisana je u filmu ‘Mughal-e-Azam’). Rani mu kaže da je zove kako želi i ode unutra. Raja uskače kroz prozor da se suoči sa njom,nazivajući je opet ‘Chipkali’. Nije je doveo da spava u autu. Rani veli da pokušava da ga izbjegne,sada mora da spava da bi ga izbjegla. On se takođe mora skoncentirisati na svoje studije sada. On je zove da se okrene jednom,ona odgovori da neće.
Rani dolazi pred svoju sobu,ali Meenu spava i soba je zaključana. Rani je zove,ali ova samo okrene lice na drugu stranu i spava. Rani sjedne na klupu i uzme knjigu da čita. Raja ide hodnikom i smije se vidjevši je. Iznenada,nestane svjetla,on gleda kako Rani donosi bateriju iz torbe i nastavlja učiti. Hoda ka njoj,veli da on shvata da je ona sova,ali da li je potrebno da to dokazuje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site