ETRETR - 250. ep. - Raja predstavi Rani Bari Rani Maa!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (250. ep.) 7.7.2016. – Raja predstavi Rani Bari Rani Maa!

By  | 

4Raja predstavi Rani Bari Rani Maa!

Rani razgleda sobu, gleda klikere i lutke sa kojim su se igrali u detinjstvu. Bari Rani Maa ugleda slugu kako nosi toplu supu, ona ode da priča sa Rajom noseći supu. Pošto neko pokuca na vrata, Rani stavi masku i krene da uplaši tu osobu misleći da je Raja. Bari Rani Maa se uplaši i prospe supu po ruci. Rani joj se izvini, stavi joj ruku u bokal objašnjavajući da je mislila da je Raja Baja. Bari Rani Maa je šokirana, pita je ko je ona. Raja kaže Bari Rani Maa da je ona Rani, studira na njegovom koledžu i stipendista je, sama je došla dotle. Bari Rani Maa ismeva da je država sad nezavisna, nema ranga, ona može doći bilo kad. Raja gleda njenu opekotinu na ruci, Rani odmah stavi lek na njenu ruku. Raja je oduševljen (valjda). Bari Rani Maa kaže da voli što se Rani seća svega iz prošlosti. Ako se seti zadavanja modrice, setiće se i zadavanja rana. Ona podseti da je Raja morao da napusti kuću samo zbog nje. Raja se nasmeši, kaže da su rešili sve nesporazume, sad su prijatelji. Bari Rani Maa kaže da vreme od nekih ljudi napravi prijatelje, a od nekih neprijatelje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Raja i Rani sede na klupi ispred, Raja je zamišljen. Rani ga pita o čemu razmišlja. On kaže da nikad ne shvati kad vreme prođe kad je sa njom. Ona kaže da njega nikad nije briga za vreme. Ona mu kaže da ide da provede vreme sa Bari Rani Maa, zahvali mu za sat i što je brinuo o Dadu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site