Sporazum Rani i Kaala o Rajinom projektu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (256. ep.) 15.07.2016. – Sporazum Rani i Kaala!

By  | 

capture-20160715-221944

Rani je zbunjena,da li je pripremio papire prije,da li je znao da će ona pristati. Pita za neko vrijeme,ako potpiše ,on će postati njen šef. Raja je spreman da napiše da će raditi kao njen asistent. Rani opet pita za malo vremena da vidi da li je sposobna da radi i studira. Raja je pozove da pođe sa njim,mora je upoznati sa glavnim u ovom projektu.
Za stolom,Kaal pita da li će Rani jesti tu. Bari Rani Maa objašnjava da su Raja i Rani sada prijatelji,Rani će ostati dok ne poprave hostele. Kaal joj ponudi da sjede. Bindu se buni,gdje je samopoštovanje porodice nestalo,sluga će jesti sa njima. Raja je zaustavi,Bari Rani Maa podsjeti Bindu na manire,dobre porodice se ne ponašaju tako sa gostima,ako ne može lijepo pričati,neka ode u svoju osbu. Bindu ode,Rani pođe za njom,ali je Raja zaustavi i ponudi joj stolicu da sjedne.
Bari Rani Maa govori dobre vijesti Kaalu,Raja želi da preuzme odgovornost pretvarajući ovu palatu u hotel (valjda). Kaal pita Raju da li je to istina. Ovaj potvrdi,uradiće sve što mu Kaal kaže,ako mu dopusti da upravlja projektom. Kaal odlučno kaže da ne može dobiti taj projekat,samo teret koji se može podnijeti treba ostavljati na slaba ramena. Raja uvijek sruši njegove nade. Nije mogao proći ispite na koledžu 3 godine,kako će nositi ovaj teret. Ode,Rani uvjerava Raju da će se Kaal složiti. Bari Rani Maa veli da ako tata ne vjeruje sinu,niko ne može pomoći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site