Sporazum Rani i Kaala o Rajinom projektu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (256. ep.) 15.07.2016. – Sporazum Rani i Kaala!

By  | 

capture-20160715-222144

Raja i Rani uđu u sobu,Raja je ljut,pokazuje Rani sve mape projekta koje je izradio. Rani pita zašto nije pitao Kaala o svemu tome. Raja veli da je Ranina šutnja spustila njega u Kaalovim očima tako da mu nikada nije vjerovao ponovo. Nakon što je sreo Rani ,želio je da se promijeni i dokaže da nije tako loš kako se prikazivao. Kaal je slomio njegovo srce ponovo,briše suze. Rani dođe do njega,ali on je izbaci iz sobe zahtjevajući da bude sam.
Bari Rani Maa govori Kaalu da je vidjela Rajinu promijenu zadnjih dana. Kaal veli da se jedino vrijeme mijenja,ljudi ne. Rani dolazi i izjavi da kao ljubav,i strah je isto moćan. Ona je Rajina prijateljica sada,Raja nije više nepristojan i tvrdoglav kao prije. Zaista se promijenio zadnjih danas. Kaal veli da je pao tri puta,biće velika stvar ako prođe svoje ispite. Rani ga uvjerava da će Raja proći ispite ovog puta,vjeruje svom prijatelju i ovom prijateljstvu,ako on očisti ispite,da li će mu dati šansu za hotel. Kaal veli da ova šansa nije za Raju već nju,ako on padne,smatraće se njenim gubitkom.
Raja gleda sve mape,Rani dođe do njega. On pšita šta je to. Rani veli da je to šansa da ispuni svoju želju,njegov otac mu može dati šansu da radi na projektu hotela,ali ima jedan uslov. Raja mora proći ispite.
Najava: Raja pita šta je Rani rekla Kaalu,Rani se prisjeti kako je obećala Kaalu da ako Raja padne,ona napušta svoje snove,studije i koledž i odlazi iz Amirkota.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site