Ek Tha Raja Ek Thi Rani (26. ep.) 31.08.2015.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (26. ep.) 31.08.2015. – Rana ji ugleda Gayatrino lice!

By  | 

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (26. ep.) 31.09.2015. – Rana ji ugleda Gayatrino lice!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (26. ep.) 31.08.2015. – Rana ji ugleda Gayatrino lice!

Rana ji pogleda Gayatri i razmišlja kako je to ta devojka koju stalno sreće. Pandit kaže da bez gledanja lica mlade rituali nisu dovršeni. Rana ji ugleda Gayatrino lice u ogledalu i ljut je na nju. On skloni veo sa njenog lica, ona je ta koju je sreo u biblioteci, Kaka je rekao da je ona njegova ćerka. Rana ji razmišlja da su otac i ćerka igrali veliku igru sa njim, nikad joj neće oprostiti (ne zaleći se sa tim “nikad”, Rana ji 🙂 – prim. prev.).

Ubica nanišani i razmišlja kako mu je Raj Mata zaklonila vidik, kako sad da dovrši Rana ji-a.
Rana ji-eve ruke drhte u besu, on ispusti prsten. Svi traže prsten na podu, ubica nanišani pošto se Raj Mata skloni. Ubica je zabrinut jer se svi toliko pomeraju da ne može da nanišani. On promeni poziciju i onda nanišani. Gayatri ugleda prsten i obavesti sve gde se nalazi. Ona pogleda Rana ji koji zuri u nju, a zatim vrati veo. Yashoda podigne prsten. Raj Mata kaže Rana ji-u da stavi Gayatri prsten. Mora prestati da gleda nju (Raj Matu) za sve, sad se ženi. Rana ji drži Gayatrinu ruku, snažno je stiska, Gayatri je uznemiren. Rana ji joj stavi prsten, ona se nasmeši dok Rana ji naglo/grubo pusti ruku. Gayatri gleda svoj prsten srećno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Raj Mata kaže mladi da stavi prsten mladoženji. Seth joj doda prsten, Rana ji zatvori oči razmišljajući o Surakshni i ispruži pesnicu. Gayatri ga čeka da otvori šaku što on konačno i uradi da bi mu stavila prsten. Ubica je nanišanio, Kunwar čeka paljbu.  (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  30 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site