Ek Tha Raja Ek Thi Rani (26. ep.) 31.08.2015.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (26. ep.) 31.08.2015. – Rana ji ugleda Gayatrino lice!

By  | 

capture-20150831-213111

Svi tapšu jer se veridba održala. Pandit pita mladu i mladoženju da nahrane jedno drugo slatkišima. Gayatri razmišlja kako nikad neće zaboraviti kako se Rana ji pobrinuo za njenu želju. Rana ji razmišlja kako taj prsten je oznaka njene izdaje i njenog oca prema njemu. Rana ji napusti binu, Kunwar uperi u ubicu i zaustavi Rana ji-a. Kaže da iako on (Rana ji) ne misli da mu on želi dobro, ali danas želi da ga zagrli i da se oslobode svih ranijih nesuglasica. On zagrli Rana ji-a, Rana ji krene da ode, ali mu Kunwar ponudi piće. Rana ji uzme piće i ode, ubica nije mogao da puca. Kunwar misli kako je nesposoban (ubica).

Raj Mata najavljuje da proslave počinju, kaže da je pozvala plesače iz Punjaba. Gayatri dobije idola za poklon, razmišlja kako su se svi njeni ostvareni kao i molitve.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Snaje plešu. Rana ji ustane i prođe pored bine. Gayatri krene da tapše na bini, Raj Mata razmišlja kako će morati da nauče običnu devojku svim stvarima palate. Rana ji ode da pije piće za pićem. Ubica ispusti pištolj, Kunwar ga primeti ispod stolice. Ubica siđe dole, Kunwar kaže da su drveni mačevi samo za decu da se igraju. Pita ubicu da li je ikad video jednog, on kaže da ne. Kunwar mu kaže da pogleda u ogledalo. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

30 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site