ETRETR - 260. ep. - Ranin rođendan je!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (260. ep.) 21.7.2016. – Ranin rođendan je!

By  | 

11U ponoć, Rani hoda hodnikom, žaleći se kako se Raja ne seća njenog rođendana.

Ona dođe do sobe gde na stolu stoji torta. Buket pun ruža/ruže padaju nad Rani, ona uhvati balon sa porukom. Ona čita: “Srećan rođendan, Rani.” On ne zna kako da se izrazi, možda joj večeras kaže ono što nije bio u stanju. Sutra je budućnost koja ih očekuje. Rani poljubi poruku, srećna jer nije zaboravio. Sledećeg jutra, Rani pokuca na Rajina vrata, pogleda unutra i zabrine se gde je otišao Raja tako rano. Sudari se Bindu u putu, Bindu je ponovo vređa, nazivajući je repom koji ne može ostaviti Raju samog ni na trenutak. Rani je pita o Raji, Bindu kaže da je otišai napolje poslednje večeri, pa Rani mora da ga čeka. Rani je uznemirena jer gleda takvo Binduino lice rano ujutro, ona se zatim zabrine o njenim rezultatima. Meenu donese tortu za Rani i kaže joj da je na vrhu ponovo. Rani je zabrinuta o Rajinom rezultatu ispita, Meenu tužnjikavo kaže da je Raja izneverio sva njena očekivanja, on je prošao samo sa 50 posto, bodova (valjda). Rani usklikne, to je njen najbolji poklon. Meenu pita gde je on. Dvojica muškaraca dođu u halu, svirajući violinu, Meenu veli da to mora da od gospodina. Jedan od muzičara pruži Rani poruku, ona je pročita i nasmeje se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Rani dođe i vidi tortu u svojoj staroj kući, brine gde je Raja. Neko joj stavi ruku na oči, ona pita Raju da se barem pojavi pred njom, zatim je šokirana videvši Jeewan-a.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site