Raja priznaje Rani da je sve bila laž i osveta!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (263. ep.) 26.07.2016. – Raja priznaje Rani da je sve bila laž i osveta!

By  | 

pageRaja priznaje Rani da je sve bila laž i osveta!

Raja dovodi Rani u ostavu ,podsjeti je da je ona rekla ‘volim te’,a ne on. Rani ne može to da podnese,sa suzama u očima okrene lice i kaže da je istina,on nije nikada rekao,ali ako je ne voli šta je onda sve ono bilo. Raja govori da je to bila laž,izdaja i iluzija tako da mu ona sama kaže da ga voli i da može uraditi bilo šta za njega. Smije se podrugljivo pokazujući na nju. Hvali se da mu je mnogo djevojaka to reklo,mnogo puta. Ali to ne znači da on voli sve njih. Rani ga pita šta sa onim što se dogodilo među njima. Raja pita šta se dogodilo,poljubac. Mora da je to bio prvi njen poljubac,ali nije njegov,zašto je ljuta zbog toga kada prije nije imala zamjerki. Rani oslobađa svoju ruku ,briše suze. Raja optuži obrazovni sistem države,najveći idiot ne može biti najbolji učenik. Da li je mislila da će ona uništiti život Rajveera Singha, a da će je on poštediti? Da li je mislila da će njegova mržnja iz djetinjstva obesnažiti,ali u stvari se njegova ljubav obesnažila. Saznao je da je ona djevojka čija ga je ćutnju odvela u hostel,odlučio je tada i tamo da će sa kamatom da joj vrati za sve što mu je uradila. Rani zakorači unazad govoreći da nije moguće. Misli kako se on brinuo o njenoj Dadu,Raja se smije ,to je bila predstava da povjeruje da je Raja dobar. Rani zahtjeva odgovor zašto je spriječio da ode. Raja govori da samo on ima pravo da je kazni. Osvojio je njeno povjerenje,ona ga je spasila da ne bude suspendovan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  9 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site