Raja izazove Rani da okreči zid palate!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (266. ep.) 29.7.2016. – Raja izazove Rani da okreči zid palate!

By  | 

1Raja izazove Rani da okreči zid palate!

Sledećeg jutra, Raja gleda sat i razmišlja da Rani neće doći. Rani dođe i poželi im dobro jutro. Jeewan primeti zavoj na njenoj ruci. Rani kaže da nije ništa, Raja joj je poklonio nešto i pokaže svima to. Ona mu onda preda olovku dozvolivši mu da dovrši ono što nije dovršio juče. Jeewan pita da li je poludela. Rani kaže da će Rajino ime biti ugravirano po njenom telu, baš kao što ljudi stavljaju oznake na šape svojih kućnih ljubimaca. Ona baci svoju maramu preko Raje, dozvoli mu da ispiše svoje ime bilo gde na njenom telu. Raja je ogrne maramom i pita je je li poludela. Rani ga pita zašto ga je sramota danas kad je juče bio besraman. Danas želi da vidi koliko nisko može da padne da bi nju uvredio. Raja je odvuče unutra. Jeewan se žali Kaalu o Raji.
Raja dovede Rani u ostavu, pita je zašto ga je uvredila pred njegovom porodicom. Rani odgurne njegovu ruku, pita ga da li samo on ima to pravo. Raja pita da li još uvek ima hrabrost da se bori sa njim. Rani kaže da ono što se desilo juče je povećalo njegovu hrabrost. Mora da zapamti da ako je on Raja, i ona je Rani i odgovoriće istim jezikom na kom on postavi pitanje. Može uraditi bilo šta da je porazi, videće ko će pobediti u igri njegove tvrdoglavosti i njene sposobnosti da trpi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

42 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *