ETRETR – 268. ep. - Jeewan zaprosi Rani!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (268. ep.) 2.8.2016. – Jeewan zaprosi Rani!

By  | 

1Jeewan zaprosi Rani!

Amrita ponudi Rani prasad koji ona odbije, Amrita priđe Raji i ugleda pocepane slike na podu. Raja se pokaje, Amrita plače što ju je sin iskoristio.
Raja se smeje sa Raj Matom dok je i policijski inspektor tu. Rani izađe i šokirana je ugledavši ih. Raj Mata obavesti Rani da je Raja došao da je upozna sa prijateljem. Raja hvali što je Raj Mata napravila samose i chutni. Raj Mata ode da donese još, inspektor ostavi nasamo Rani sa Rajom. Rani mu kaže da ustane. Raja je nazove zakupcem čij je zakup plaćen. On pita Rani zašto nije rekla svojoj Dadu da je napustila posao; uverava je da će brinuti o njoj (Dadu) kad ona (Rani) ode u zatvor. Raj Mata dođe i natera Rani da sedne, on se pita do kad će ta hrana biti zapisana u njenoj sudbini. On objasni Raj Mati da devojke moraju biti udate, on se nada da će Rani uskoro otići na nmesto gde su sva vrata pod stražom. On kaže Rani da kaže Raj Mati zašto je inspektor došao tu. Raja objasni Raj Mati da je doveo inspektora zbog njihove bezbednosti. Raja pošalje Raj Matu po zeleni čaj, Rani ga pita šta želi od njene Dadu. Raja joj priđe pritiskajući joj lice. On kaže da kad Dadu bude povređena, ona (Rani) će osetiti bol. Ako želi da spasi svoju Dadu, mora da se vrati na posao u narednih 12 sati i pasti na pod izvinjavajući mu se. Tek onda on neće dozvoliti da se išta desi njenoj Dadu, u suprotnom pita se da li će njena Dadu moći da podnese tu katastrofu. Može spasiti ili sebe ili svoju Dadu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site