Ek Tha Raja Ek Thi Rani (269. ep.) 3.8.2016. – Raja zarobi Rani u kolibi!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (269. ep.) 3.8.2016. – Raja zarobi Rani u kolibi!

By  | 

1Raja zarobi Rani u kolibi!

Rani je zbunjena. Jeewan želi da bude njeno društvo/pratilac, uvek je bio stranac u ovoj palati. Sad želi da bude sa njom i da počne novi život sa njom. Traži joj šansu da je uvek usrećuje, ljubav može izdati, ali prijateljstvo nikad. Raj Mata dođe tu rekavši da je čaj spreman. Jeewan kaže Rani da razmisli pre nego što odgovori, on je puno razmišljao pre nego što je postavio to pitanje. Raj Mata donese čaj, ali Jeewan ode odatle.
Noću, Raja uhvati Jeewana za okovratnik i pita gde su slike. Jeewan mu kaže da ako ne čuva svoje stvari, izgubiće se. Raja opet pita, Jeewan mu kaže da su tamo gde treba da budu, kod Rani. Jeewan kaže da nikad nije pomislio da će on (Raja) biti toliko jadan, ko god da je on ali nikad ne stavlja život i poštovanje neke devojke na kocku niti bi ikad uradio to. Raja počne da se tuče sa njim, kad dođe Amrita i kaže da je ona dala Jeewanu te slike. Želela je da zaustavi svog sina da ne počini greh. Raja kaže da samo zna da je Rani njegova. Jeewan kaže da će vreme reći, on ne sme zaboraviti Rani. Raja kaže da je Rani njegova ludost.
Rani je zbunjena zbog Rajinih upozorenja i Jeewanovog pitanja. Ona pogleda kovertu sa kartama, a onda i sat na svojoj ruci i legne. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  29 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site