Ek Tha Raja Ek Thi Rani (269. ep.) 3.8.2016. – Raja zarobi Rani u kolibi!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (269. ep.) 3.8.2016. – Raja zarobi Rani u kolibi!

By  | 

2Sledećeg jutra, Raj Mata dođe i primeti da Rani nije spavala celu noć.

Rani kaže Raj Mati da spakuje svoje stvari i da ponese sve što joj je važno. Raj Mata je pita gde idu, Rani odgovori da idu na mali put. U palati, Raja čeka Rani koja je trebala da je stigla do sad. Rani dođe u palatu, prođe pored Raje i dođe do Jeewana. U sobi, Jeewan je srećan i kaže da će danas otputovati. Rani kaže Jeewanu da će samo ona i njena Dadu otići.
Raja dođe kod Raj Mate koja se pakuje. Pita je da li ide negde. Raj Mata pita zar mu Rani nije rekla da je vodi na odmor. Raja besno kaže da mu nije rekla, a mislila je da on neće saznati. Raj Mata zuri u njega, on napravi izgovor da je Rani sigurno zaboravila da je on i Raj Matin prijatelj.
Rani kaže Jeewanu da nema reči da mu zahvali, ostao joj je prijatelj kada joj je prijatelj najviše trebao. Ali ne ože da se uda za njega jer ga ne voli i nikad neće moći da ga voli. Jeewan plače, Rani mu preda kartu rekavši da će joj on uvek biti najvažniji prijatelj. Suze skliznu iz Jeewanovih očiju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


qRani dođe kući dozivajući Raj Matu, Raja stane iza nje. Ona paniči, uhvati ga za okovratnikom pitajući ga gde je njena Dadu. Raja je gurne i pritisne uz zid, Rani izgleda uplašeno i bespomoćno. Kaže joj da ona nije trebala da počini takvu grešku pobegavši odatle. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site