Ek Tha Raja Ek Thi Rani (27. ep.) 01.09.2015.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (27. ep.) 01.09.2015. – Gayatri spasava Rana ji-a!

By  | 

capture-20150901-233512

Svi izađu napolje, Kokila pita ko je bacio statuu, onda pogleda Kunwara i dobije svoj odgovor. Ona kaže da se moraju pobrinuti za palatu. Raj Mata pita Rana ji-a da li je dobro. Gayatri je zabrinuta zašto je Rana ji držao njenu ruku tako čvrsto, da li je ljut na nju zbog te male laži. Raj Mata se izvini Sethu za sve što bi se desilo, ona pita sve da zaborave sve što se desilo danas i najavi da će sutra biti haldi za Gayatri u Sethovoj kući. Gayatri gleda Rana ji-a koji ne gleda nju. Kunwar pogleda u smeru statue na krovu. Rana ji kaže svima da uđu unutra, on će odmah. Rana ji se pomeri unazad da pogleda statuu, razmišlja da postoji neko ko je bacio tu statuu dole.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kunwar kaže ubici da je prekršio obećanje koje mu je dao, pita da li će on (Kunwar) ili on (ubica) imati tu čast. Ubica uzme nož i iseče sebi prst. Kunwar mu kaže da isplanira nešto drugo za sutra ili ako je sečenje vrata bolnije od sečenje prsta. Kokila koja je zatvorila oči pita Kunwara da li je završio. On komentariše kako je baš sad morala da dođe, ona kaže da on nije mogao da obavi to bez prolivanja krvi. Ona kaže da će sad uraditi nešto da zaustavi venčanje. Kunwar je pita kako će uraditi to. Ona kaže da će uraditi to sa planom lošeg znaka. Kunwar kaže da ako se nešto desi sa dobrim i lošim znakom on mora biti na mestu Rana ji-a. Kunwar ode, ali Kokila kaže da je politika muškarca i žena različite.

Gledaćete: Neki muškarci se spremaju za ubistvo. Rana ji ode za neke rituale venčanja. Kokila pomeša nešto u haldi, Raj Mata krene da stavi taj haldi na Gayatri.

Invalid Displayed Gallery

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site