Raja prizna Rani da je voli!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (274. ep.) 10.8.2016. – Raja prizna Rani da je voli!

By  | 

2Raja prizna da pokušava da se drži podalje od Rani jer je ona veoma nevina a on životinja i to divlja.

On padne na pod plačući rekavši da je toliko besa i ljutnje u njemu koja ga tera da se drži podalje od Rani. Više neće povređivati Rani.
Raj Mata savetuje Rani da se suoči sa situacijom kad ga voli ili da ga ostavi u njegovom stanju (valjda). Kad su se njeni roditelji venčali, njen otac nije voleo njenu majku, ali ljubav njene majke je na kraju osvojila njegovu ljubav. Rani je odlučna da nikad ne napusti Raju.

Sledećeg jutra, Rani dođe u palatu dok Raja radi na nekom fajlu. Ona pita za njenu ruku, Raja kaže da je dobro što je sama došla, taman je hteo da pošalje slugu po nju kući. On joj pokaže ugovor koji je potpisala i obavesti je o potpisivanju njenog oslobođivanja. Sad je slobodna da napusti posao. On joj potpiše ček za platu i stavi ga ispred nje. Vrati joj papire Daduine kuće, kaže da pripadaju njoj. Takođe je pričao u vezi njenog posla na nekom drugom mestu i stavi pismo preporuke. Rani pita da li je samo šalje sa posla ili iz svog života. On slomi pero nad papirom nad kojim je pisao, a onda kaže da ona nikad nije bila u njegovom životu. Rani mu uzme sve fajlove i pita Raju šta je onda bilo to u njegovim očima juče ako ona nije bila u njegovom životu. Raja krene da ode rekavši da je ona videla to. Rani mu prepreči put pitajući ga zašto radi to. Oni mogu živeti kao neprijatelji, ali ne i kao stranci. Može živeti sa njegovom mržnjom, neće ga napustiti nikako. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

36 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site