Raja odlazi, Jeewan pokušava na silu da oženi Rani!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (283. ep.) 23.8.2016. – Raja odlazi, Jeewan pokušava na silu da oženi Rani!

By  | 

1Raja odlazi, Jeewan pokušava na silu da oženi Rani!

Jeewan odvuče Raju dole u izolovanu sobu. On kaže Raji da razume šta on (Raja) radi, za njega (Raju) je ovo venčanje šala, ali za njega (Jeewana) je njegov život. On (Raja) je uvek tražio načine da ga povredi još od detinjstva i opet ga napada. Raja ne razume. Jeewan plače da je on u detinjstvu dobio Rani, i ovog puta će. Razume dramu koju on (Raja) pravi, heroj će uskoro postati Raja. Raja negira, Jeewan nazove to nemogućim. Kaže Raji da ode odatle inače će samo Rani biti povređena. On (Raja)će odmah napustiti Amirkot, zauvek. Raja se složi, dok je Bindu, koja stoji iza, šokirana. On krene da ode, Jeewan mu pokaže izlaz. Raja pita Jeewana da poslednji put vidi Rani, ali Jeewan ga zaustavi. Kaže da nije uvek važno da se kaže “zbogom” jer to stvara nadu za povratak.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sobi, Rani pita Meenu za Raju. Meenu pita zašto Rani razmišlja o Gospodinu kad će se sutra udati za Jeewana. Rani kaže da je jako uznemirena, sigurno nešto nije u redu. Raja odlazi iz kuće teška srca. Rani trči dole. Bindu zaustavi Amritu da ne ide kod Rani, uverava je da će se pobrinuti za nju. Raja citira stih dok ulazi u džip; stekao je novi status u ljubavi, izgoreo je da bi osvetlio njenu kuću. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site