Ek Tha Raja Ek Thi Rani (295. ep.) 8.9.2016.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (295. ep.) 8.9.2016. – Rani pristaje na Bari Rani Maain zahtjev da spava odvojeno od Raje na prvu bračnu noć!

By  | 

1Ek Tha Raja Ek Thi Rani (295. ep.) 8.9.2016.

Prevod: Vivi

Bari Rani Maa i Kaal idu kroz hodnik. Raj Mata dolazi sa Sashi u palatu, tamo Rani i Raja obavljaju ritual sa narukvicama. Iznenada, nestaje svjetla, Jeewan ode da provjeri. Raj Mata ulazi sa Sashi. Ranina ruka je povrijeđena narukvicom, Raja se zabrine što je povrijedio Rani, okrene se po mast. Rani ga zaustavi uvjeravajući ga da je dobro, zna da je on nikada ne bi povrijedio i da bi sam preuzeo bol na sebe. Raja je zagrli govoreći da želi da je drži podalje od bola i tuge, ona mora da zapamti šta je upravo rekla. Meeni dolazi sa svijećom u hodnik, Raj Mata se zaustavi ispred Gayatrine i Rana ji-eve slike. Kaal je spreman da završi njihove živote odmah hodajući kroz hodnik. Amrita donosi svjeću sa druge strane. Raja krene reći Rani kada čuju Raj Matin vrisak, svjetla se upališe. Rani se okrene ka Raj Mati koja se onesvijestila, plače zbog nje. Raja gleda prema otkrivenoj slici. Noću, doktor pregleda Raj Matu. Bari Rani Maa ulazi u Raj Matinu sobu prerušena u služavku iza njih. Hoda ka Raj Mati sa injekcijom i ode nakon što je ubrizga. Rani se brine šta se sa Dadu, bez svjesti je već dva sata. Raja pita doktora da li je moguće da joj se vrati pamćenje nakon što se probudi, doktor je bespomoćan po tom pitanju, ali zabrani im da ispituju Raj Matu o njenoj prošlosti. Kaal ih pita da odu spavati, Raja i Rani žele biti uz Raj Matu. Raja pošalje korpu za otpatke u rukama Bari Rani Maa. Ona razmišlja da je jedno od njih gotovo (Rm), sada mora spriječiti Raju da ne kaže istinu Rani. Raja budi Raj Matu, ona ga pita da li je bila na vjenčanju. Raja je pita zar se ničega ne sjeća. Pokušaju je podsjetiti, Bari Rani Maa dolazi i zabranjuje im da je pritiskaju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  47 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site