Rani se vraća u palatu po Amritinu dozvolu za odlazak!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (302. ep.) 19.09.2016. – Rani se vraća u palatu po Amritinu dozvolu za odlazak!

By  | 

capture-20160919-204329Rani se vraća u palatu po Amritinu dozvolu za odlazak!

Kod auta, Rani se žali kako je Raja poljubio Bindu i povrijedio je, da li je to beznačajno. Raja insistira na tome da je on princ, ljudi kao on ne uživaju samo sa ženama, već ih zadrže kao što je njegov otac. Rani se histerično smije, udala se za princa. Mislila je da živi srećno sa svojim princem, kao u bajkama. Bila je srećna što je dobila svoju ljubav, zaboravila je da treba da dijeli svog princa. Okrene se da ode, Raja je zadrži pitajući je da li završava sve. Ona veli da je to možda beznačajno, sada ide na koledž na ispit.
U palati, Amrita pita Jeewana za Raju i Rani. Jeewan govori da imaju ispit.
Kaal govori Bari Rani Maa da on neće dozvoliti da Raja učestvuje u izboru, on je kao bomba koja može eksplodirati bilo kada. Mora držati Raju podalje od sebe jer je Raja svjestan njegove slabosti i najveće prijenje. Biće sebičan i misliće samo na sebe, više ne mari za Bari Rani Maa i Raju. Bari Rani Maa dolazi kod Amrite u kuhinju provocirajući da je zaista vruće u palati i ona priprema sok. Informiše je da je Rani otišla kući. Amrita veli da je Rani na ispitu. Bari Rani Maa je pita kako ona nikada ne sazna, mora pronaći svoju snahu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site