Rani se vraća u palatu po Amritinu dozvolu za odlazak!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (302. ep.) 19.09.2016. – Rani se vraća u palatu po Amritinu dozvolu za odlazak!

By  | 

capture-20160919-204416

Na koledžu, profesor pita studente da predaju papire. Rani odlazi, profesor uoči da nije ništa napisala. Jeewan to čuje.
Raj Mata donosi vodu Amiriti. Raduje se što su Raja i Rani došli ujutru, a sad je i Amrita tu. Amrita se pita zašto joj nisu rekli. Raj Mata joj kaže da je Rani došla ujutru, Raja je došao za njom da je povede. Ispituje Amritu da li je sve u redu. Rani je bila pomalo zabrinuta, a i Raja, da li je Rani srećna sa Rajom. Amrita je uvjerava da je sve u redu.
Raja i Rani nalete jedno na drugo u hodniku. Meenu dolazi otpozadi govoreći da oni moraju dobiti nagradu od upravnika što nisu propustili ispit dan posle njhovog vjenčanja. Raja pozove Rani kući. Rani upita kojoj. Bindu dolazi do Raje i pozove ga kući. Rani provocira da je to njegova kuća. Bindu primjeti napetost među njima, onda govori Rani da se sve ne mijenja vjenčanjem. Rani se složi, govori da Raja, ona i njena pravila žive zajedno. Za nju (Rani) nema mjesta, gdje se njena prava ne uvažavaju. Okrene se i vidi da su prijatelji sve čuli. Raja grdi Bindu što je došla. Meenu optužuje Bindu. Pita Raju da li on povrijeđuje Rani zbog te Bindu. Bindu podigne prst prema Meenu pitajući je da se ne miješa u njene lične stvari.
Ovamo, Jeewan pita Rani zašto Gayatri Singh više ne mari za svoje studije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site