Rani se vraća u palatu po Amritinu dozvolu za odlazak!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (302. ep.) 19.09.2016. – Rani se vraća u palatu po Amritinu dozvolu za odlazak!

By  | 

capture-20160919-204503

Mora da je ogromna stvar između nje i Raje. Govori joj da ako je ona uznemirena, niko neće biti srećan, niti on, niti njih dvoje, niti Amrita. Raja dolazi i zahtjeva od Jeewana da se udalji. Jeewan veli da će otići jedino ako Rani to kaže. Raja ga zgrabi za okovratnik, hvaleći se da će Ranin muž reći. Jeewan ode. Raja govori da je svjestan da je povrijeđena, svaka veza je teška, ali oni ne mogu pobjeći od nje. Ako je rekao da nije srećan sa ovom vezom, to ne znači da želi da se oslobodi. Rani se žali da je on prvi poljubio Bindu, a onda ismijao njihov brak i vezu. Misli kako on mora jednom reći da nije mislio to, Raja misli kako želi da joj kaže da voli jedino nju. Rani veli da je u redu, ona će ići sa njim, ali uradiće isto sa Jeewanom što je on sa Bindu. Raja je ljut i stisne joj ruku. Rani tužno kaže da je sama misao uznemirila, neće nikada zaboraviti to. Raja pita kako će se Amrita osjećati. Rani ga uvjerava da će poći u palatu sa njim.
Raja i Rani dolaze u palatu. Amrita je zabrinuta gdje je Rani išla bez da informiše. ona je snaha i odgovorna je za dvije porodice. Potom ih pita da se osvježe, jelo je spremno. Rani se izvinjava što je otišla bez informisanja, vratila se da uzme njenu dozvolu da napusti palatu zauvijek.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site