Rani se vraća u palatu po Amritinu dozvolu za odlazak!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (302. ep.) 19.09.2016. – Rani se vraća u palatu po Amritinu dozvolu za odlazak!

By  | 

capture-20160919-204530

Amrita je uvuče unutra, Raja je zabirnut. Amrita pita Raju da ostane napolju i zaključa vrata iznutra. On čeka napet ispred. Bindu ih špijunira.
U sobi, Amrita pita Rani da li je nesrećna sa Rajom. Rani plače grleći je. Raja viri kroz vrata. Rani govori da Raja nije srećan ovim vjenčanjem, smatra to greškom. Amrita se smije i pita je da li je povjerovala. On priča svašta u ljutnji. Rani govori da nije samo priča, ono što je Raja kasnije uradio…Amrita pita šta je uradio. Bari Rani Maa je srećna što se Rani vratila, daće instukcije Amriti da zadrži Rani. Govori Bindu da će porodično poštovanje biti uništeno ako Rani ode drugi dan vjenčanja. Bindu je odlučna da ih rastavi.
Najava: Raja donosi Rani nož i pita je da ga ubije, on je njen krivac. Rani hoda po mraku kada ugleda nekoga kako se penje na zid.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site