ETR - Rani vraća Raji mangalsutru i napušta palatu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (303. ep.) 20.09.2016. – Rani uz Amritinu podršku vraća Raji mangalsutru i napušta palatu!

By  | 

capture-20160920-212639

Na putu kući, Rani misli kako neće moći lagati Raj Matu, ona neće moći podnijeti istinu, pita se gdje da ode. Hoda ka nekom žbunju i primjeri čovjeka sa velom. Hoda, ali gubi ravnotežu. Čovjek sa velom preskoči zid, Rani se uplaši i otrči u koledž. Ulazi u Meenuinu sobu i govori joj da je neko prati. Meenu provjeti i veli da nema niko. Raja stoji ispred i misli kako je želio da Rani ode na sigurno mjesto, zato je uplašio. Meenu pita Rani kako joj je Raja dozvolio da dođe tu u ovo doba. Rani je zamoli da je ne pita ništa. Meenu ode po vodu. U palati, Kaal ošamari Amritu koja udari čelom o sto. Kaal je krivi što nije mogla da kontroliše Rani, pita se šta da radi sa njom. Bari Rani Maa dolazi da je spasi. Amrita govori Kaal da nije Bog, ljudi ga smatraju princem, ali ona vidi divlju životinju koja ne može da poštuje žene. Držao je kao robinju 30 godina, ona neće dozvoliti da se to desi njenoj kćerki, snahi. Šta god su oni uradini njenoj majci, ona neće dozvoliti da se to događa Rani. Uđe unutra.
Najava: Rani otvori prozor Raji, on joj veže mangalsutru oko vrata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site