Ek Tha Raja Ek Thi Rani-Kaal postavlja Raji ultimatum!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (306. ep.) 23.09.2016. – Kaal postavlja Raji ultimatum, Rani ugleda modrice po Amritinom tijelu!

By  | 

capture-20160923-214057

Raja dolazi da pita Kaala za ono što je tražio. Kaal govori da je odlučio nešto drugo za njega. Raja veli da nema ništa drugo da mijenja sa njim. Kaal ga pita da pogleda, to mu može promijeniti život. Raja čita papire i šokiran je, pitajući da li zaista želi da svu imovinu prepiše Rani. Kaal se složi, želi sve da vrati Rani. Želi da uradi nešto dobro, vratiće joj njena prava. Šta god je njegovo i Rajino je, što na kraju pripada Rani. Raja želi da prihvati, njegova savjest je budna, ali njegov mozak to ne dozvoljava. Mijenja boje kao kameleon, pita ga koji uslov ima za ovu uslugu, Kaal pita Raju da dovede Rani nazad do izbora, nakon toga će sve prepisati Rani. Raja pita za garanciju. Pita šta ako ne prihvati taj uslov, šta će on (Kaal) uraditi ako on (Raja) ispriča Rani i Dadu istinu danas. Kaal se smije, možda će izgubiti život u ovom slučaju. Daje mu ultimatum od dva dana. Na poslovnoj zabavi, Raja će pokazati svojz ljubav. Kaal upozori Amritu da prije nego što gosti sutra dođu, Rani se mora vratiti. Amrita mu odbrusi da ona neće primorati Rani da se vrati, Kaal joj izvrne ruku i govori joj da to neće biti dobro za nju, Raju i slugu Rani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site