Ek Tha Raja Ek Thi Rani-Kaal postavlja Raji ultimatum!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (306. ep.) 23.09.2016. – Kaal postavlja Raji ultimatum, Rani ugleda modrice po Amritinom tijelu!

By  | 

capture-20160923-214206

Na koledžu, čuvar govori Rani da je sutra Teej. Ona mor učiti sutra, danas kora otići kuži i dobiti kanu na ruke, pripremiti se za Teej. Jeewan donosi knjigu Rani, nasmijan. Raja dolazi i oduzme knjigu i iscijepa mje. Rani je ljuta na njega, on to nazove načinom da se približi Rani. Rani zasutavi Jeewana koga Raja napada. Raja zaustavi Rani da ne ode, Rani mu govori da je obećao da je neće uznemiravati dok ne završe ispiti. Raja govori dok ne završe ispiti, ona neće ući u palatu. Odlučan je da ne dopusti da Rani bude Kaalova marioneta.
Sledećeg jutra, Meenu dolazi da pohvali Rani jer se okupala rano ujutru. Rani govori da kupanje otjera san. Meenu je pita za čaj ili slatkiše. Rani veli da ne može jesti ništa, ali ne ispriča da posti. Amrita dolazi tamo sa poklonima za Teej, kao majka. Rani je zagrli, Amrita plače. Rani je zabrinuta, a onda primjeti Amritin pogleda ka Kokili. Upita Amritu za modricu na čelu. Amrita laže da je udarila u vrata u žurbi. Rani primjeti i njenu povrijeđenu ruku, Kokila požuruje Amritu da krene. Rani se pita šta Amrita krije od nje.
Rani izlazi i čuje kako neke djevojke pričaju o Raji. Ode da pita Shashi za Raju, on veli da nije vidio Raju od jutra.
Najava: Na zabavi, ljudi pitaju Kaala za Rani. Bari Rani Maa laže da je otišla da se spremi u roditeljsku kuću prema ritualima. Kaal joj govori da Raja i Rani moraju doći danas, inače to neće biti dobro za njih (Raju i Rani).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site