ETRETR- Kaal planira da osvoji Ranino povjerenje!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (311. ep.) 30.09.2016. – Kaal planira da osvoji Ranino povjerenje zarad ličnih interesa!

By  | 

capture-20160930-225023

Sledećeg jutra, Rani spava sa glavom na knjigama. Raja i Raj Mata dolaze otpozadi. Raja je pita da li tako uči, žali se Raj Mati da je rekla da dolazi u njenu kuću da uči, a spava. Svađaju se. Raj Mata se smije da su čak i njihove svađe slatke. Pita Rani da se spremi, onda će je Raja odbaciti do koledža. Rani odbija da ide sa njim, Raj Mata nasmijana ode. Rani pita Raju zar nije ljut jer je otišla bez da ga iformiše. Raja pita da li bi trebao, Rani je zbunjena.
U palati, Bari Rani Maa i Bindu diskutuju o Kaalovom planu. Čuvar donosi fajl Raji, Bari Rani Maa se pita zašto je Amrita tako srećna vidjevši fajl i ode da špijunira. Dođe u Amiritinu sobu kašljući jako. Amrita požuri da joj donese vode, ali BRM je pošalje po sirup za kašalj. A ona požuri da provjeri fajl i šokirana je. Amrita se vraća sa sirupom.
Rani je spremna za koledž, govori Raji da je juče zaboravila knjige u hostelu. Kaal joj ih je lično donio. Raja se naljuti što mu nije rekla. Govori da Kaal nikada ništa nesebično ne radi. Rani veli da je Amrita oprostila Kaalu. Raja je pita zašto onda ona njemu ne može oprostiti. Rani govori da ona nije Amrita, ne može čak ni da pomisli da oprosti njegovu izdaju dok ne sazna pravi razlog iza toga.
Najava: Raja govori da on ne može da prihvati da se Kaal tako lako promijenio. U palati, Raja se šokiran pročitavši fajl pred Amritom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  7 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site