Kaal predloži Rani da se ona kandiduje na izborima!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (312. ep.) 03.10.2016. – Kaal predloži Rani da se ona kandiduje na izborima!

By  | 

capture-20161003-210552Kaal predloži Rani da se ona kandiduje na izborima!

Raja dolazi do Rani i pita je da li je dobila i čuvara. Rani se hvali da je Kaal tretira kao princezu. Raja misli o Raninom ocu, ona je stvarno princeza Amirkota. Zadirkuje je da je ovaj čuvar neće spasiti od njega. Govori da mu je teško da prihvati da se Kaal tako brzo promijenio, on ga dobro zna i zna da Kaal može ići do bilo koje granice da dobije što želi prisjetivši se kako je nazivao Rana ji-a slabim vođom. Raja je zabrinut za Rani, pita je da mu kaže ako joj Kaal nešto pokloni.
Kući, Amrita daje Raja fajl kao iznenađenje. On čita sporazum da će Kaal prepisati sve Rani. Pročita i poruku uz to da je to njegov prvi korak u pokušaju da opravda svoje grijehe. Amrita je puna nade.
U marketu, Rani kupuje kada se Kaal pojavi otpozadi. Uzme torbe iz njenih ruku. Uvjerava je da se pokušava promijeniti i da želi biti dobar svekar, treba njenu pomoć. Rani klimne glavom. On je povede do kancelarije i obeća da će je odvesti kući kasnije. U kancelariji, on ima sastanak sa drugim ministrima. Rani ga čuje kada kaže da se slaže da žena ima mpravo da se bori na izborima, on se vrijednije od muškarca, to je shvatio nedavno. Ministri predlože da imenuje Rani na stolicu/tron. Kada oni odu, Rani uđe. Kaal joj govori da sada Amirkot treba nekoga obrazovanog, kvalifikovanog kao što je ona. Rani negira, ona je obična djevojka. Kaal insistira da je Amirkot treba najviše. Kaal je pošalje sa čuvarom. Kući, Raj Mata govori Rani da je oduvijek željela da ona (Rani) sjedne na tron. Noću, Rani i Raja jedu zajedno i diskutuju o ponudi. Raja joj govori da će dobiti iskustvo kada se složi da se bori na izborima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site