ETR-Raja saznaje da je Kaal iscenirao ranjavanje!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (314. ep.) 05.10.2016. – Raja saznaje da je Kaal iscenirao ranjavanje da bi Rani pristala da se kandiduje!!

By  | 

capture-20161005-195305ETR-Raja saznaje da je Kaal iscenirao ranjavanje!

Raja plače, sa kim će se boriti ako se nešto desi Kaalu. Raj Mata hoda ka Rani i Raji. Raja govori Rani da je Kaal loša osoba, čak i najveća kazna je malo za njega. Raj Mata se odjednom prisjeti Gayatri čuvši Kaalovo ime, glava je užasno boli. Raja govori Rani da je bilo vremena kada je sam htio da mu oduzme život, ali danas je shvatio da ne može vidjeti svog oca mrtvog. Raja poželi da može nešto da uradi za njega. Rani veli da ona može, učestvovaće na izborima. Bari Rani Maa čuje ovo, pita se da li je Kaal uradio tu dramu da bi uhvatio Rani u zamku. Ovamo, Raj Mata viče da je drugo čudovište umrlo danas. Raja i Rani vide Raj Matu kako se histerično smije pored Kaala. Viče da je danas ubica njenog sina i snahe platio. Raja primjeti Kaalove nerve, pa smiruje Raj Matu i pita Rani da je odvede kući. Bari Rani Maa misli kako je Kaal izabrao Rani da se bori na izborima, mora uništiti vezu između Kaala i Rani.
Kući, Raj Mata govori da će napraviti slatkiše jer je čudovište umrlo. Raja dozvoli Raj Mati da to uradi jer će Rani uskoro biti ministar. Raj Mata je sigurna da će ona dobiti šta je izgubila. Opet ponovi da je čudovište mrtvo. Raja ode. Neko prsječe žicu za struju u Kaalovoj sobi, Amrita je zabrinuta kako je struje svugdje sem u sobi, ode da ispita to.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site