ETR-Raja ispriča Rani istinu o smrti njenih roditelja!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (316. ep.) 07.10.2016. – Raja ispriča Rani istinu o Rana ji-u i Gayatri i njihovoj smrti!

By  | 

capture-20161007-195646ETR-Raja ispriča Rani istinu o smrti njenih roditelja!

Raja dolazi Raninoj kući uvjeravajući je da neće dozvoliti da joj se bilo šta dogodi. Rani osjeća njegovu čudno ponašanje da je zaštiti. Pita ga šta radi. Raja odgovori da štiti njegov prtljag. Ona ga pita da ode i brine o Dadu, ona ide učiti. Raja je pita da završi uskoro pa da se ona vrati kući. Sjedje zamišljen i smije se gledajući zauzetu Rani. Rani primjeti njegov pogled, on se pravi da spava dok ona gleda okolo. Noć prođe tako. Iznenada, Rani se prisjeti kako je vratila mangalsutru Raji, Raja je drži na ruci. Ona briše suze, Raja poljubi mangalsutru. Okrene se i vidi da je Rani zaspala dok je učila.
Sledećeg jutra, Rani se budi i dalje za stolom, tražiu Raju pogledom i pita Dadu gdje je otišao. Raj Mata joj govori da Raja nije tu, Rani je zabrinuta jer je čitavu prošlu noć bio tu. Brine se jer se Raja nikada rano ne budi. Priča Raj Mati sve nedavne događaje. Raj Mata je iznenađena prisjećajući se incidenta sa Kaalon. Rani požuri unutra tražeći Raju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

48 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site