ETRETR-317. Kaal je uhapšen po Rajinom nalogu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (317. ep.) 10.10.2016. – Raj Mata se sjeti svega, Kaal je uhapšen po Rajinom nalogu!

By  | 

capture-20161011-002312ETRETR-317. Kaal je uhapšen po Rajinom nalogu!

Rani je šokirana čuvši šta joj je Raja rekao, slika joj ispadne iz ruku. Litija prolazi tuda, Raj Mata nalazi sliku. Oboje vide istu sliku. Raja govori Rani da Dadu nije luda, ona jeste Raj Mata Amirkota, majka Rana Indravadhana Singh Deva i svekstva Gayatri koje su brutalno ubili Kaal i Bari Rani Maa. Rani odbija da povjeruje, Raja ponavlja da je to najveća laž njihovog života. Rani otči do Raj Mate i traži potvrdu. Raj Mata gleda u sliku, njeno obećanje Kunwaru joj prolazi kroz glavu. Raja dođe da zadrži Rani govoreći da je Dadu svjesna svega, zato je zaustavljala da dođe u palatu. Zato je Lakhan morao umrijeti i Raj Mata je odvesti iz Amrikota. Raj Mata priča sve kako je bila luda prije, ali sada se sjetila svega. Ona je Raj Mata Premvadha SIngh Dev, njen sin i snaha su se voljeli, ali su ih najrođeniji izdali, ali ljubav je zaista tvrdoglava. Njihova ljubav je pobjedila i blagoslovena je time što su dobili Rani. Taj dan kada su saznali, Lakhan i Swarna su se trebali vjenčati, mislila je da su testovi završeni, ali test smrti je preostao. Tamna sijenka njihovih života, zvana Kaal je ostala.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site