ETR- Raja zamišlja Rani umjesto Bindu i prisni su!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (319. ep.) 12.10.2016. – Raja zamišlja Rani umjesto Bindu i prisan je sa njom!

By  | 

capture-20161012-212019ETR- Raja zamišlja Rani umjesto Bindu i prisni su!

Raj Mata zavije Rajinu glavu i pita ko ga je napao. Raja nema pojma, veli da se Rani borila za njega, ali nije čak ni upitala kako je. Rani krene otići, Raj Mata izjavi da ih Raja štiti, kaznio je svog oca i voli je. Kanap jke istegnut, nije pukao. Raja dolazi da zamoli Rani da ga sasluša jednom, mogu popraviti sve. Rani se zaključa u sobu. Raja pita šta je mogao uraditi, okrene se da ode. Raj Mata ga zaustavi pitajući ga da li će pustiti ljubav tako lako. Raja ljutito kaže da ne želi više juriti za Rani.Raj Mata odglumi bol u grudima. Raja i Rani požure ka njoj, Raja ode zovnuti doktora, dok Raj Mata pošalje Rani po vodu. Oboje su u istoj sobi. Raj Mata ih zaključa zajedno u sobu gvoreći da će se vrata otvoriti jeedino ako budu pričali jedno sa drugim. Spremna je doživotno ostati ispred.
U palati, Bari Rani Maa grdi kriminalce jer ih Kaal neće poštediti kada sazna. Amrita čuje kako BRM govori da je Kaal želio da zaplaši Raju. Misli kako je život njenog sina u opasnosti.
Rani čisti sobu. Raja govori da im je veza rasturena, a ona čisti sobu. Ako je ljuta, mora vikati, umjesto kreveta treba udariti njega. Ona ne odgovara. Raja nastavi da je uvijek mislio da ona ima hrabosti da ga kazni, ali ispostavilo se da je kukavica. Rani ga ošamari. On joj se zahvali što je rekla svih ovih dana, mislio je da je beznačajno, ali počeo je disatidanas. Pita je da se oslobodi gorčine kroz suze, jer je svjestan da ga ona voli. Ona se okrene i zaboli je stomak. Raja se prisjeti kako je Rani udarena od strane kriminalaca u stomak.
Amrita misli kako mora informisati Raju da je Kaal poslao kriminalce.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *