I Amrita je kandidat na izborima!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (322. ep.) 17.10.2016. – I Amrita je kandidat na izborima!

By  | 

1I Amrita je kandidat na izborima!

Raja dođe kod Kaala i siguran je da će zbog Raninog učešća u izborima da dobije srčani udar.
Jeewan dođe kod Rani i pokaže spremnost da bude uz nju na izborima. Stvorila je dovoljno neprijatelja, ne treba da ostavi prijatelje iza sebe. Bari Rani Maa dođe kod Kaala i kaže mu da je Amritina slabost Raja, a Rajina Rani. Bari Rani Maa ga uverava da će je dovesti pred njega.
U zatvoru, Amrita pita zašto ju je dovela tu, ne želi da vidi Kaala. Bari Rani Maa kaže da Kaal želi da ubije Raju i Rani, dovela ju je tu da bi im pružila još jednu šansu. U zatvoru, Amrita moli Kaala da ostavi Raju. Kaal kaže da će ona učestvovati na izborima i on će odseći krila Rani (valjda). Amrita odbije, kaže da je Rani njena ćerka. Kal se nasmeši, kaže da je ona prva majka koja će žrtvovati svog sina zbog snaje. Možda ubije i Rani i Raju. Bari Rani Maa doda Amriti papire, Amrita ih pročita i stavi otisak prsta na njih. Bari Rani Maa se smeje da će sad majka (svekrva) i snaja biti jedna protiv druge. Kaal se histerično smeje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sledećeg jutra, Rani priča sa slikom svojih roditelja, kaže da je sigurna da će oni biti uz nju na svakom koraku njenog života. Raj Mata donese doručak Jeewanu, Rani požuri da ode. Rani i Jeewan odu. Raj Mata kaže da čak i ako je neznjući, Rani nije jela ništa. Želi znak od Boga da se ljubav i dalje može vratiti u život njene ćerke. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site