Ek Tha Raja - Raja spasi Rani i njega ujede zmija!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (324. ep.) 19.10.2016. – Raja spasi Rani i njega ujede zmija!

By  | 

hcnk92jhEk Tha Raja – Raja spasi Rani i njega ujede zmija!

Bindu dolazi do Rani i govori da je njena greška za sve što se dogodilo između nje i njenog muža, napustiće kuću bez razloga, njen muž će naći neku drugu. Rani govori da su oni povezani srcima, a ne tijelima. Ode, Raja dolazi i pita Bindu šta je rekla Rani. Bindu mu daje čašu vode i govori da joj se samo izvinjavala. Raja joj brani da više priča sa Rni, ona mu ponudi vodu, ali on ode bacivši čašu. Žene hvale Rani, sigurne su da će ona pobjediti. Amrita odgovori da ako onja izgubi, a Rani pobjedi, čak i to će biti njena pobjeda. Bari Rani Maa misli kako treba da uradi nešto inače neće biti koristi od Amrite.
Rani sjedi sama kada joj Meenu donese hranu. Ugleda Raju kako sijeće ruku sjekirom, trčki ka njemu, iscijepa dio marame i zavije mu. Outa ga zašto nikada ne završi sa tom dramom. Raja govori kada ona ne može otići jer je zabrinuta za njega, kako on može. Svjestan je da nije jela ništa. Rani se hvali kako je jela. Raja govori da može prepoznati njenu laž. Pruži joj jabuku. Veli da Bari Rani Maa i Kal nisu prihvatili poraz, jako je važno za n jega da ostane tu. Ona ne može da dozvoli da on ode. Rani ga pita ko će ga spriječiti. Raja odgovori ona. Nikada neće oprostiti sebi ako ode, i nešto mu se dogodi. Nije ljuta na mjesec, zašto onda nije prekinula post. Obećali su da će postiti jedno za drugo. Rani ga pita da li je zaboravio i ljubav u tome. Nema potrebe za obećanjima i ritualima više. Kiša počne padati, Rani se prekrije dok Raja skida majcu da je prekrije time. Rani krene otići, ali se poklizne. Raja je uhvati u naručje. Pita je da kiša odnese svu njenu mržnju i ljutnju, Rani ode bez odgovora.
Bindu gleda Rajinu sliku u sobi. Bari Rani Maa veli da gledanje slike neće promijeniti sudbinu. Bindu pita kako će to uraditi. Bari Rani Maa je savjetuje da u svakoj igri mora pobjediti konkurenciju. Ranina tvrdoglavost i ego su njena snaga. Ako Raja bude pratio Binduine instrukcije, Rani će ga sama napustiti. Trebalo bi da budu dva učesnika na izborima, Rani i Bindu. Vidjeće ko će pobjediti ovaj put i dobiti Raju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www. indiaforums.com.
(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *