Bindu zarobi Rani, a Bari Rani Maa Raj Matu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (332. ep.) 31.10.2016. – Bindu zarobi Rani, a Bari Rani Maa Raj Matu!

By  | 

2Bindu zarobi Rani, a Bari Rani Maa Raj Matu!

Raja uhvati Rani snažno za struk, Rani mu kaže da izađe jer želi da se spremi, ali on ne sluša. Oni se zajedno zabavljaju.
Amrita i Raj Mata prave Rangoli, Amrita poželi da uskoro dobije unuke. Bindu dođe da je podseti na još jednu zaboravljenu želju. Raja pomogne Rani da stavi narukvice i sindur. Približe se jedno drugom. Rani preusmeri njegovu pažnju na njihove odraze u ogledalima, oni samo što se ne poljube kad Amrita pozove Raju. Rani se smeje zbog ovoga.
Amrita daje instrukcije Jeewanu da podeli odeću, Raja dođe i pita šta je to. Amrita kaže da se molila za njihov život, sad on i Jeewan moraju podeliti odeću siromašnim. Raj Mata zatraži od njih da zaborave njihove međusobne razlike danas. Raja kaže Jeewanu da krenu. Rani poželi da ona i Raja zapale prvu sveću za Diwali zajedno. Raja obeća da će se brzo vratiti.
Gore, Bari Rani Maa upozori Kokilu da da slatkiše svima osim Rani i Raj Mati u palati. Kokila tera služavku da jedu, zavrti joj se u glavi nakon prvog zalogaja i onesvesti se. Sluga je odnese. Kokila donese slatkiše Amriti, Rani pozove Amritu, ali sluge su je već odvele. Raj Mata i Rani dođu do Kokile, ona je nervozna. Rani joj traži Prasad, ali Bari Rani Maa ne dozvoljava Kokili da da. Kokila namerno ispusti poslužavnik, Rani nazove to lošim znakom, ali Raj Mata kaže da su ruke koje su držale poslužavnik bile slabe, ne treba da misli o dobrom i lošem znaku. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site