Bari Rani Maa i Bindu su razotkrivene i izbačene iz palate!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (333. ep.) 1.11.2016. – Bari Rani Maa i Bindu su razotkrivene i izbačene iz palate!

By  | 

1Bari Rani Maa i Bindu su razotkrivene i izbačene iz palate!

Raja je šokiran videvši kapi krvi i prati ih, dođe do zazidanog zida koji je već i okrečen. On doziva Rani koja je skoro onesvešćena. On plače da to nije moguće, ne može da izgubi svoju Rani kad je oseća. On shvata da je malter na zidu vlažan/svež, on onda uzme scalpel da sruši zid. Blokovi cigla se sruše, on je šokiran ugledavši Rani unutra. On odveže Rani. Ona ga požuruje da ide da spasi Dadu, oni požure napolje.
Bari Rani Maa pleše oko Raj Mate sa nožem u ruci. Rani je zaustavi uhvativši joj ruku na pola puta. Raja i Bindu takođe dođu tu. Bari Rani Maa i Rani se bore, ali nož padne. Rani uzme sekiru iz hrama i krene ka Bari Rani Maa. Jeewan odveže Raj Matu, oni se zagrle. Raja uhvati Bari Rani Maa za vrat, Rani kaže da nije ona bila ta koja ju je sahranila živu. Raja pita ko je to uradio, Rani kaže Bindu. Suza sklizne iz Binduinog oka. Rani sad priđe Bindu sa sekirom, Rani je pita hoće li sama da otkrije svoju tajnu ili treba ona da ispriča svima. Bindu nazove Rani lažovom, Rani je jako ošamari, ova padne na pod. Rani viče da ju je upozorila da je ne smatra slabom, ako se opet isfolira, niko neće moći da je zaustavi (valjda). Bindu prizna da je sve to ona uradila, kaže Raji da je bila bespomoćna, volela ga je od detinjstva, uvek je bila uz njega. Samo je želela da on mrzi Rani. Raja kaže da ga je Bindu sigurno mrzela, nije mogao da joj da ništa zauzvrat za njenu ljubav. Čak je i uništio život svog najboljeg prijatelja, Rani opet viče na nju da kaže celu istinu. Bindu se izvini Raji, prizna da je stavila tabletu u njegovo piće da bi bio blizak sa njom. Raja uzme bič i udari njime o pod. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site