Ek Tha Raja Ek Thi Rani-Rani pomaže djevojci Sakini

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (338. ep.) 08.11.2016. – Rani pomaže djevojci Sakini!

By  | 

capture-20161108-215337

Siledžija zahtjeva da pošalju djevojku nazad inače će biti štrajk u gradu, grad pripada i njima, odu. U sobi, Sakina se izvinjava Rani, nije mjoj mogla reći pravo ime, ne bi je pustila živu onda. Rani veli da religija nije veća od nevolje u kojoj je,smiruje je. U hodniku, Rani je zabrinuta i predlaže da se vide sa njima. Raja govori da je to policijski posao, zvaće ujutru policiju.
Noću, Rani leži u krevetu razmišljajući o Sakini.Ona dolazi u njenu sobu. Sakina otvori vrata. U džamiji, kriminalci čekaju Sakinu. Odlučni su da štrajkuju dok im se ona ne vrati. Čovjek stiže u džamiju, oni gga pozdrave sa poštovanjem. On ode do vode za pranje. Rani vozi auto prema džamiji. Čovjek se sam moli. Njegovi ljudi govori da izgleda da se ona neće vratiti, ali upravo tada Ranino auto staje. Ona uperi prst i govori da se zaklela da će štititi prava svih stanovnika, Sakina ima pravo da bude dalje od njih svojoj voljom. Čovjek kaže da je >Sakina žena, može raditi samo ono što muškarac želi. Rani odgovori da žena nije rob, već saputnik, šta da je na Sakininom mjestu njihova sestra ili majka. Čovjek koji se molio pozadi se suoči sa Rani govoreći da je moraju iskorijeniti.
Najava: Sakina je spremna da ode iz palate jer su svi u opasnosti. Dimna bomba (valjda) je bačena na ulaz, upravo tada.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site