Ek Tha Raja Ek Thi Rani (345. ep.) 17.11.2016. – Iqbal se izvini Rani!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (345. ep.) 17.11.2016. – Iqbal se izvini Rani!

By  | 

1Iqbal se izvini Rani!

Advokat uverava Rani da će Raja uskoro biti oslobođen. Iqbal dođe u njenu kancelariju. Rani ga podseti na svoj uslov. Iqbal ismeva da ona verovatno nije pročitala novine jer da jeste videla bi njegovo izvinjenje. Rani ga izaziva da je htela da se on izvini pred celim svetom, Iqbal se hvalisa da se osoba može izviniti bez savijanja. Prekine je rekavši da joj se izvinio jer je muškarac samo jer nema slobodnog vremena. Ne treba da bude glasna sledeći put kad bude pričala sa njim, jer ženski glas zvuči dobro samo kad je tih. Rani pozvoni na zvono i da instrukcije Meeni da okupi svo osoblje tu. Kaže da će sad svi čuti šta je izvinjenje. Mora da bude glasan jer to pristaje muškarcu. Kaže mu da požuri, ni ona nema vremena na bacanje. Iqbal pita da li to znači da neće dobiti zakazano dok ne ponovi sve što piše u novinama. Iqbal traži da onda prizna to pred ljudima koje on izabere.
Kaal dođe kod Raje rekavši da je zbog svoje žene otišao u zatvor. Ili je on jako naivan ili je njegova žena jako lukava. On se čak ni ne kaje što je izdao svoju krv. Najbolja odluka u životu mu je ta što ga smatra neprijateljem, kaže da je on bio njegov sin. Kaal ne ode i podseti Raju da je on Kaal. Ne postoji zatvor koji ga može zaustviti, sad će preseći vrat njegove žene istom sekirom. Oni se potuku, Kaal slomi Raji ruku. Rani plače čuvši vesti i ode u zatvor. Raja joj briše suze rekavši da je to manja povreda koja će ubrzo zarasti.
Kući, Iqbal besni zbog Ranine arogancije. Kaže Saleemu da nazove Rani i da joj kaže da bude tu za pola sata. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site