Iqbal hoće da oženi Nusrat, nju pronađu obešenu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (352. ep.) 28.11.2016. – Iqbal hoće da oženi Nusrat, nju pronađu obešenu!

By  | 

1Iqbal hoće da oženi Nusrat, nju pronađu obešenu!

Ujutru, Rani dođe kod Raje da idu kod Nusrat. Raja joj da novine u kojima ona pročita da je Nawab Iqbal Khan odgovoran za aktivnost Heera Mandi. Čak je i devojka iz Heera Mandi bila prisutna na zabavi MNA i Iqbal je odgovoran za taj dogovor. Rani sumnua da nešto tu nije u redu, guverner je pozove i ona kaže da će uskoro biti tu.
U kući, Iqbalova majka i sestra su zabrinute zbog vesti. Majka ga kritikuje jer je osramotio svog oca. Iqbal ga pita da li misli da bi on uradio to, ona ismeva da on voli devojke iz Heera Mandi. Iqbal kaže da je sve to istina, on ide tamo svake noći i nije ga briga šta će ona misliti o njemu. Njega pozovu iz kancelarije guvernera, izgleda da se Heera Mandi zatvara. Iqbal kaže da neće dozvoliti da se to desi.
U kancelariji guvernera, guverner kaže da on ne može dozvoliti da se to desi. Rani kaže da crna boja ima karakteristiku, ona upije svaku drugu boju. Par ljudi sa njihove zabave idu tamo svake noći. Thakur se hvalisa da je njegov otac išao tamo, ali on nije kao Nawab Iqbal koji je počeo da poseduje to mesto. Guverner odluči da zatvori Heera Mandi. Rani je zabrinuta za žene koje žive tamo. Thakur se smeje da i njena prijateljica Nusrat živi tamo. Rani insistira da tim ženama treba njihova pomoć, prvo moraju da im pomognu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site