Raja je optužen za smrt 40 ljudi!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (360. ep.) 8.12.2016. – Raja je optužen za smrt 40 ljudi!

By  | 

1Raja je optužen za smrt 40 ljudi!

Rani pokuša da oraspoloži Raju. On je približi i zagrli, dok se ona izvinjava jer ne može da potpiše fajl. Raja uzme Rani u naručje i odnese je ka krevetu. Ona mu obgrli lice i kaže da želi da se ovo vreme zaustavi i da tako ostanu zauvek. Mrzi da se svađa sa njim, jer ga to odvodi od nje; jer ona ne može da ga deli ni sa njegovim egom. Raja je uhvati za ruke i razmišlja da mu je žao jer je laže, ali je siguran da će ona biti najponosnija kad on uspe u ovom poslu. Rani zaspi, Raja je pokrije.
Rano ujutru, Raju probudi zvono mobilnog telefona. Šokiran je čuvši vesti i izgovori da to nije moguće. On požuri do bolnice gde žene plaču nad mrtvim telom. Inspektor ugleda Raju i kaže mu da je uhapšen. Raja je šokiran, inspektor ga okrivljuje za to jer je otrovno vino napravljeno u njegovoj fabrici. Raja kaže da je on otvorio fabriku soka. Inspektor kaže da je to kompanija „kraljevskog alkohola“. Raja pročita opet ime. Stave mu lisice. Raja kaže inspektoru da je to Agarwalova zamka. Inspektor kaže da je prema fajlu on jedini vlasnik. Raja razmišlja da je to bila zamka, ali Rani ne sme da sazna da je on falsifikovao njen potpis. On pobegne policiji. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site