Rani ugleda Iqbala sa Nusrat!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (361. ep.) 9.12.2016. – Rani ugleda Iqbala sa Nusrat!

By  | 

1Rani ugleda Iqbala sa Nusrat!

Iqbal opet ispali metak upozorivši da sledeći neće otići u vazduh. Policija dođe i uhapsi žene. Rani pita Iqbala za Raju. Iqbal pomogne Rani da se umije. Amrita mu zahvali što im je pomogao. Rani kaže da mora da potraži Raju i pita Iqbala. Iqbal joj kaže da je Raja uhapšen, ceo grad ga je želeo. Amrita plače. Rani pošalje Amritu kući sa Meenom. Rani krene ka policijskoj stanici, Iqbal pođe sa njom.  Inspektor kaže da je naređenje guvernera da niko ne može da se vidi sa Rajom. Ona klekne ispred inspektora, Iqbal se seti kako je on tako molio za pravdu. On digne Rani i uveri je da će lično pričati sa guvernerom. Inspektor kaže da ovo nije njegova kuća. Iqbal ga podseti da je pre nekoliko meseci bio spaljen na njegov poziv. On, njegovi ljudi i svo oružje su ovde. Inspektor dozvoli Rani da vidi Rani i kaže policajcu da spremi slučaj protiv Raje da bude obešen.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rani dođe da se vidi sa Rajom u zatvoru. On okrene glavu. Rani zatraži od njega da je pogleda, pričala je sa guvernerom i on je uz nju. Ona će ga izvući odatle. Raja plače, nije vredan njenog poverenja. Rani je iznenađena. Raja kaže da je napravio veliku grešku što je lažirao njene potpise. Predao je fajl Agarwalu nakon što je lažirao njene potpise i ukrao pečat iz njene kancelarije. Padne joj na noge rekavši da je počinio veliki greh. Rani ga uverava da je uz njega, Raja insistira da on nije vredan toga. Rani kaže Raji da mu veruje, ništa mu se neće desiti. Raja proklinje sebe što je nije cenio. Oni se razdvoje pošto policajac dođe da odvede Rani. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site