Ek Tha Raja Ek Thi Rani (364. ep.) 14.12.2016. – Udovice otruju Rani!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (364. ep.) 14.12.2016. – Udovice otruju Rani!

By  | 

1Udovice otruju Rani!

Raja i Rani trče jedno ka drugom. Policija je uhvatila Raju pre nego što su oni stigli jedno do drugog. Rani moli dok inspektor tuče Raju. Raju odvode u policijskom autu, dok je Rani uništena. Iqbal dođe tu i kaže Rani da se vidi sa Rajom u zatvoru sad. On mora da se suoči sa 40 optužbi za ubistvo jer je 40 udovica podnelo optužbu protiv Raje. Da joj maramicu da očisti krv sa čela jer mora na dug put (ona).
Rani dođe do mesta gde se udovice mole za pokojne duše. Ona ih moli da povuku svoje tužbe, jer je Raji smešteno to. Žene su i dalje ljute na Rani. Rani ih moli da povuku optužbe protiv Raje. Žene traže od nje da prođe kroz test. Rani je spremna. Žene je odvedu u mračnu sobu i daju joj piće rekavši da je to otrov. Žele život u zamenu za život, to je pravda. Ako želi da zaštiti Rajin život, mora da da svoj. Rani uzme činiju, a onda pita kako da bude sigurna da će poštedeti Raju kad ona umre. Žena joj kaže da nema izbora. Rani traži od njih da prvo povuku svoje prijave. Žena se smeje rekavši da će Rani umreti od otrova, a Raja će biti obešen; samo tad će one dobiti mir. Rani skloni činiju sa strane i pokuša da pobegne, ali žene je uhvate kao taoca i pokušaju da je nateraju da popije piće. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site