Raj Mata spasi Raju od policije, Rani se budi!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (365. ep.) 15.12.2016. – Raj Mata spasi Raju od policije, Rani se budi!

By  | 

1Raj Mata spasi Raju od policije, Rani se budi!

Raja ode po nešto za Rani. Inspektor pokazuje Rajinu sliku seljanima. Policajac dođe da obavesti inspektora o Raji. Čovek dođe i odnese Rani.
Policija uhvati Raju koji je došao blizu ukrašenog drveta. Raja im baci boju u lice i pobegne vrativši se na mesto gde je Rani bila, ali nje nema. On uzvikne Ranino ime. Policija okruži Raju. Auto se zaustavi tu i odveze Raju. To je auto Raj Mate. Raj Mata okrene auto ka hramu, sigurna je da će Pandit spasiti njeno dete tamo. Oni odvedu Rani kod Pandita, Raj Mata moli Babu. Raja ode u hram i moli se Boginji da spasi Rani. Baba drži Raninu ruku, dok Raja drži njenu drugu ruku i plače. Baba obavi tretman. Raja razmišlja da je Rani uvek bila uz njega bez obzira koliko put bio pogrešan. On pošalje Raj Matu kući sa porukom za Amritu da ne plače mnogo. Baba ode u šumu po neke biljke i da instrukcije Raji da brine o Rani. On dotakne Ranino lice i plače da joj je danas i znoj hladan. Odnese je da je presvuče. Odnese je da se presvuče i trlja joj krpom/odećom lice. Ona se nasmeši. Raja je doziva tražeći od nje da otvori oči. Kaže joj da njihova priča nije dovršena još uvek, neće joj dozvoliti da ode na pola; on će umreti ali neće dozvoliti da se njoj išta desi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site