Bindu kaže Rani da ima nekog u svom životu i predstavi joj prerušenog Raju!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (372. ep.) 26.12.2016. – Bindu kaže Rani da ima nekog u svom životu i predstavi joj prerušenog Raju!

By  | 

Bindu kaže Rani da ima nekog u svom životu i predstavi joj prerušenog Raju!

Raja tapše Rani i Iqbalu, čestita im i upozori Iqbala da ih niko ne urekne. Iqbal uhvati Raninu ruku na kojoj je opekotina. On je zabrinut i seti se kako joj je opekao ruku svećom. Rani kaže da je spremala njegov omiljeni “biryani” kad se opekla, žao joj je ali neće moći da stavi prsten. Iqbal joj stavi prsten na drugu ruku. Iznenada Iqbalu ispadne prsten i otkotrlja se do Rajinih nogu. Rani ode do Raje i uzme svoj prsten nakon što se pogleda sa njim. On kaže da se možda ni prstenu ne sviđa ova veridba, Iqbal ga čuje i pita kome se još ne sviđa njihova veridba. Raja odgovori da će svi biti ljubomorni na Iqbala što je dobio tako lepu devojku. Iqbal se nasmeši, a onda odvede Rani na binu. Raja se seti njihovog venčanja. Raja kaže da niti može ona da prepozna njegovo lice niti on njeno pravo lice. Iqbal stavi prsten. Raja stisne sveću, istopljeni parafin izgori njegovu ruku, ali on ne reaguje. Stražar dođe i obavesti Raju o pozivu za njega, Iqbal pita zar kod Rani poziv za njega. Raja objasni da je imao hitan posao pa je dao broj palate. Rani šapuće Raj Mati da je taj čovek malo čudan, treba da ga nadgledaju jer on nije onakav kakvim se čini.
Bindu kaže Raji da je neko izvršio raciju u Iqbalovoj kući. Poslala je svoje ljude da istraže ko je to bio. Rani se pojavi iza Raje koji je spreman da uništi Iqbala uz pomoć tog drugog neprijatelja. Raja ugleda Rani kako napušta hodnik i prati je pitajući je da li ga je ona špijunirala. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site