Iqbal zna da je Angat u stvari Raja?!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (379. ep.) 4.1.2017. – Iqbal zna da je Angat u stvari Raja?!

By  | 

Iqbal zna da je Angat u stvari Raja?!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

U sobi, Bindu se odmara. Raja ulazi u sobu. Bindu je zabrinuta i kaže da je ona spakovala sve njihove torbe. Raja govori da je on imao puno toga u Amirkotu, ona ne treba da brine; sve stvari koje pripadaju njemu treba i da idu sa njim / uz njega. U sobi, Rani stavlja ogrlicu sa nožem. Raja ulazi u sobu. Rani se pita da li je on i dalje u Amirkotu i zabranjuje mu da krene napred. Oni vide Iqbala kako dolazi u palatu. Raja odlazi odatle. Iqbal se okreće i vidi kola koja napuštaju palatu. On ulazi u sobu i vidi je u haosu / neredu. Raaj Mata dolazi unutra i zabrinuta je videvši okolo sve. Iqbal kaže da on zna dobro gde je Rani i besno viče: ,,Angat!” Rani se i dalje bori / opire u kolima dok Raja vozi. Ona ipak uspeva da oslobodi ruke, pritiska kočnicu od kola i beži napolje. Oboje padaju, Rani preko Raje. Iqbalovi ljudi dovode Bindu ispred , Iqbal joj zatvori usta govoreći joj da će mu ona reći gde je Rani. Bindu kaže: ,,Angat je sigurno otišao da donese tikete.” Iqbal pronalazi polomljene ostatke narukvica na ulazu i priseća se kola kojs su otišla iz palate brzo.
Rani ustaje i pita se da li je Raja poludeo. Raja joj kaže: ,,Ja i dalje mislim da ti voliš mene a ne Iqbala.” Rani insistira da ona / Rani voli Iqbala. Raja se pita gde je njena ljubav bila onda sinoć. Rani ga pita šta on hoće da čuje , da ona živi kao žena kriminalca. Ona može videti dobru budućnost sa Iqbalom, ko će brinuti o njoj i biti joj naklonjen ceo svoj život. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site